Opdrachtgevers van Joost Lijten

ajax

Het trainingscomplex “De Toekomst” van AFC Ajax beslaat een aantal gebouwen waar wij sinds jaar en dag de stoffering verzorgen.

johan-cruijf

Sinds de nieuwbouw in 1996, zijn wij de huisstoffeerder van deze ArenA. Onze werkzaamheden variëren van kleine reparaties tot complete renovaties van zalen en gangen stelsels. Harde en zachte vloerbedekking, raamdecoraties en rail systemen. Er is altijd wat te doen voor ons in deze ArenA.

ziggo-dome

Ook hier, sinds de nieuwbouw in 2012, zijn wij de huisstoffeerder van deze muziektempel. Kleine en grotere renovaties zijn aan de orde van de dag. Bijvoorbeeld: de grote entree ( 600 m2 ) wordt jaarlijks aan het einde van het seizoen, door ons gerenoveerd.

action

Deze bekende winkelketen met veel winkels in Nederland, doet ook met grote regelmaat een beroep op ons. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het stofferen van de kantines en opleidingslokalen. Daarnaast hangen wij in de winkels zonwering nabij de kassa’s.

ep

Deze winkelketen met 457 winkels in Nederland, doet met grote regelmaat een beroep op ons. Deze winkelketen heeft een uniforme inrichting, waarbij ook de vloerbedekking een vast gegeven is.

plattetv

Deze winkelketen heeft diverse winkels in Nederland. Ook hier wordt volgens een vast gegeven de winkels gestoffeerd.

arendse

Deze allround Health club heeft 7 vestigingen in Oost-Brabant. Hier leggen wij een divers aan vloeren die afgestemd zijn op dit specifieke gebruik.

architecten

Diverse architecten in Nederland doen een beroep op onze praktijkervaring. Ruim 30 jaar praktijk ervaring kan een goede spiegel vormen op een ontwerp wat net van de tekentafel komt.

anonieme-klanten

Diverse opdrachtgevers maken gebruik van onze dienstverlening. Doordat deze opdrachtgevers turnkey het project aannemen en opleveren, werken wij als een zogenaamde onderaannemer.